Algemene voorwaarden Loentje.com

U kunt op de webshop de onderdelen bestellen die u nodig heeft en deze betalen middels de beschikbare betaalvormen. Mocht er een onderdeel onverhoopt toch niet leverbaar zijn, dan wordt dit bedrag terug aan u overgemaakt middels dezelfde betaalvorm. 

Indien een nieuw onderdeel niet voorradig is wordt dit voor u besteld, hiervan wordt u per mail in kennis gesteld. Levertijden kunnen hierdoor oplopen. Mocht u een deel van de bestelling alvast willen hebben, neem dan contact met ons op. 

Onderdelen die speciaal voor u besteld worden kunnen niet worden teruggenomen. 

Artikelen worden besteld nadat wij een (aan)betaling hebben ontvangen. 

Artikelen worden verstuurd nadat het volledige bedrag is ontvangen. 

Artikelen worden verstuurd met PostNL (tot een bepaald gewicht en afmetingen). 


Mocht een aangeschaft onderdeel (muv elektrische delen) onverhoopt toch niet het juiste blijken te zijn of niet naar behoren blijken te werken dan kunt u het binnen 1 week terugsturen en ontvang u een ander onderdeel of een tegoedbon/kortingscode ter waarde van de aanschafprijs. Deze kortingscode is onbeperkt geldig. 

Verzendkosten worden nooit gerestitueerd. Deze zijn altijd voor eigen rekening, tenzij de fout aantoonbaar bij Loentje.com ligt. 

Afbeeldingen in de webshop zijn bedoeld als voorbeeld. Het daadwerkelijk geleverde product kan dus afwijken van de afbeelding. Heeft u vragen neem dan contact met ons op. 

Op gebruikte onderdelen zit GEEN garantie. 

Loentje.com behoudt zich het recht voor om zonder kennisgeving vooraf prijzen en/of voorwaarden te wijzigen. Reeds bestelde artikelen zullen te allen tijde geleverd worden voor de afgesproken prijs op het moment van bestelling. 

De eventueel op de website loentje.com getoonde voorraad bij de artikelen is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Deze voorraad kan mogelijk afwijken door onvoorziene omstandigheden.